Упис првака

Обавештење о упису првака за школску 2020/2021.годину

Поштовани родитељи,

На порталу е-Управа, од 28.05.2020. до 10.07.2020. године, биће омогућена услуга еЗаказивање термина за упис и тестирање деце.

Важна напомена 1:

Обављен лекарски преглед је предуслов да се дете упише у први разред.

Важна напомена 2:

Ове године није потребно да понесете ниједан документ, осим лекарског уверења које је дете добило пре 16.марта 2020.године (пре објављивања ванредног стања) или код приватног лекара, јер ће сви подаци бити прибављени по службеној дужности електронским путем.

Важна напомена 3:

Молимо вас да са сајта школе преузмете и попуните следеће упитнике и анкете, које ћете предати при доласку на упис и тестирање детета:

Анкетни листић за изборне предмете I разред и полеђина анкетног листића
Молба за продужени боравак (уколико аплицирате за ту услугу школе, која је на располагању искључиво у објекту школе на Лабудовом брду)
Сагласност за уџбенике
Упитник за родитеље ПП служба.

Добродошли у ОШ,,14.октобар“

Директорка школе,
Милена Секулић Одаловић

Поштовани родитељи будућих првака,

Обавештавамо вас да ће од 01.04.2020. бити омогућено да електронским путем искажете интересовање за упис детета у одређену школу, преко Портала е-Управа. Родитељи који нису у могућности да на овакав начин искажу заинтересованост ни на који начин неће довести у питање упис свог детета у први разред основне школе.

Изјашњавање о заинтересованости није потврда о упису детета. Сви родитељи који искажу заистересованост, добијаће даље информације преко портала.

• Следећа информација је за родитеље који су заинтересовани да њихова деца иду у продужени боравак.

Пријаве за продужени боравак примаће се у просторијама Секретаријата школе тек по окончању ванредног стања, а образац пријаве биће постављен на сајт школе. Као и обично, да би се пријаве узимале у обзир, оба родитеља треба да имају потврду о запослењу. У случају самохраног родитељства, потребан је одговарајући докуменат који то потврђује.

Информације о тестирању будућих првака добићете накнадно.
Пре свега, желимо вам добро здравље и да заједно пребродимо ово тешко време!

Срдачан поздрав и свако добро!
Управа школе

1242 УЧЕНИКА
46 ОДЕЉЕЊА
100% УСПЕХА