Актуелности

Приказ најновијих дешавања у школи, пратимо и објављујемо наше активности у оквиру и ван школе. Овде ћете пронаћи све што вас интересује везано за школске вести.

hor-min

Београдска зима

У оквиру манифестације „Београдска зима“ под покровитељством града Београда, у којој учествује 25 београдских школа,

14.oktobar_07

Живот и обичаји народа српскога

Били су вредни и креативни. Ученици одељења 5/2, 5/5, 5/6 и 6/2, имали су необичан задатак – да за време јесењег распуста истражују нашу традицију и сниме филм о животу и обичајима српског народа које је забележио Вук Стефановић Караџић.

nagradjeni-ucenici

Организација пријатељи деце Раковице

Дана 02.12. 2021. године у библиотеци школе свечано су уручене дипломе нашим ученицима који су се такмичили у организацији Пријатеља деце Раковице и остварили запажене резултате.

opsta

Дан просветних радника

Прилог: Гостовање психолога школе у емисији ,,Корени данас" на ТВ Корени
zvezde

Општинско такмичење у оквиру пројекта „Брзином до звезда“

28.10.2021.на отвореним теренима Миљаковачког парка одржано је Општинско такмичење у оквиру пројекта „Брзином до звезда“, за ученике основних школа Раковице, уз подршку наше Општине.

naslovna

Београдски победник – награда

Нашој драгој колегиници и професорки српског језика Милени Секулић Одаловић је на Дан ослобођења уручена награда Београдски победник за књижевно стваралаштво.

Шта кажу наши наставници

Важно нам је да чујемо мишљења наших наставника. Заједничка сарадња је кључ успеха наше деце.

Ана Павловић

наставник разредне наставе

Врата наше школе су отворена за сву децу.
Не делимо их на добру и лошу. Поштујемо њихову различитост!

Доситеја Лекић

наставник математике

Дете је једначина са две непознате. Расте, развија се и треба времена да сазри и верује вам. Трудимо се да знање ширимо као концентричне кругове, у плус бесконачно. Али, не само математичко, већ и животно.

Слађана Ђорђевић

наставник разредне наставе

Ученике наше школе мотивишемо амбијенталном,интерактивном,игроликом наставом,у учионици и ван ње,подстицањем креативности,спортског и такмичарског духа,негујући тимски рад и сарадничку атмосферу.Најважније нам је да деца воле своју школу и да се радују продуктима свога рада.
1242 УЧЕНИКА
46 ОДЕЉЕЊА
100% УСПЕХА